Grote vis in zicht !!

Vrienden,

ik wil niet nalaten de ‘winnaars’ van het vorige raadspelletje te feliciteren : Toots was een makkelijke, maar dat enkelen ook aan Sharon hebben gedacht vind ik ‘straf’ !

Helaas betekent de hoge kwaliteit van de ‘kwissers’ dat ik het me niet kan veroorloven om ook maar enige tip op te lichten van de behoorlijk sensationele artiest die we nagenoeg helemaal rond hebben : er rust nog enkele weken een embargo op de bekendmaking (ik ben er redelijk zeker van dat dit ‘hot news’ zal zijn voor al wie entertainment volgt), én het contract is nog niet getekend.  Maar het kondigt zich bijzonder positief aan, en betekent volgens de ingewijden een prachtige kroon op de 25e editie !

Met een gelukkige glimlach en het hoofd vol sprankelende hits groet ik jullie,

Jan

Advertenties

40 Responses to “Grote vis in zicht !!”


 1. 1 Steven (NL) 19 maart 2009 om 6:32 pm

  Hier ga ik me maar niet aan wagen. Je zal het maar goed hebben, dan breng je Jan nog in verlegenheid… 😉
  Zou Mr. “Music” Miles Tina hebben overgehaald?

  Maar ik ben natuurlijk wel super nieuwsgierig en hoop dat die grote vis ook naar NL komt (hoewel we daar natuurlijk nog geen jubileum hebben)!

 2. 2 Jerome 19 maart 2009 om 7:48 pm

  Dat is toch wel heel stout van je, Jan 🙂
  Een hele grote vis? Is dat misschien de hint? De zanger van Marillion? Fish? 🙂
  Ook ik zal me niet aan een naam wagen, want het lijkt hier te gaan om een artiest die tot voor kort stond op het lijstje: onmogelijk!
  Laat ons enkel hopen dat deze artiest snel tekent zodat hij/zij niet van gedacht kan veranderen.
  Hoe vlot alles voor Charleroi?

  mvg

  Jerome

 3. 3 Jerome 19 maart 2009 om 8:01 pm

  En toch kan ik het niet laten. Er rust een embargo op de bekendmaking. Maar waarom vraag ik me dan af. En dan kom ik bij het feit dat de artiest misschie nog binnen een aantal weken een concert geeft in België en dan kom ik voor het sportpaleis alleen al op enkele heel leuke namen:
  Simply Red, Lenny Kravitz, Lionel Richie en jawel Tina Turner. Maar ook Bob Dylan in Vorst.

  Als dat geen leuke namen zijn 🙂

 4. 4 Hans 19 maart 2009 om 8:51 pm

  Tina Turner mss,ik leg de link,John getoerd met haar,

 5. 5 Bernard 20 maart 2009 om 9:39 am

  Beste Jan,

  ik durf je er niet van te verdenken een sadist te zijn die ons met plezier doet lijden in onze (voor sommigen wanhopige) zoektocht naar de mogelijke headliner van de concerten in Antwerpen, maar toch …

  Tina Turner mag zeker en vast komen, met veel plezier zelfs, maar ik betwijfel toch of ze dat zal doen na haar wereld-afscheidstournee; maar ik duim dat ze is gevallen voor de charmes van John Miles en Laurie Wisefield, en die van Jan natuurlijk.

  Neen, het lijkt mij dan eerder Lionel Richie te worden. Hij zong enkele jaren geleden in de Symphonic Show, een Franse muzikale TV show waarin de artiesten werden begeleid door Il Novecento en, behoudens vergissing, ook Fine Fleur. Hij haalde tijdens de opnames zelf een grap uit met Robert Groslot en het orkest, en de verstandhouding met iedereen was dus goed. Overigens heeft Lionel Richie nog geen concerten aangeklondigd voor de herfst.

  Ik zet mijn centen in op Lionel Richie. En ja, Jan, dat is inderdaad een grote vis, een flinke haai; maar voor de meesten zal Tina Turner dan wel een walvis zijn.

 6. 6 Jerome 20 maart 2009 om 10:39 am

  De vraag is dan natuurlijk of Lionel Richie wel zin heeft in een symfonisch avontuur na zijn symfonica in rosso concerten. Ofwel bevielen ze enorm en wil hij er een verlengstuk aan breien.
  Ofwel zitten we helemaal op het verkeerde spoor en is het compleet iemand anders. We weten het pas over enkele weken, als hij/zij het contract tenminste tekent.

  mvg

  Jerome

 7. 7 Kris (F) 20 maart 2009 om 12:52 pm

  Ik meen uit vroegere interviews te hebben vernomen dat de organisatoren er een favorietenlijstje op na houden. Eén van de hoofdkeuzes zou Elton John zijn maar die heeft al een soloconcert in oktober in het Sportpaleis gepland. Dit lijkt dus onwaarschijnlijk
  Niettemin blijkt Bryan Adams nog geen concerten in het najaar te hebben ingepland.

 8. 8 Dave 20 maart 2009 om 1:33 pm

  Ik ga me eens aan een gokje wagen.

  Lionel Richie zou inderdaad enorm leuk zijn maar misschien is het wel een andere grote vis waar ze in het verleden hebben mee samengewerkt voor de Symphonic Show.
  – Jimmy Summerville
  – Anastacia
  – Mylène Farmer (al lijkt me dat onwaarschijnlijk door de Franse taal)
  – Céline Dion

  Laura Pausini zou ik ook wel eens graag op een Promspodium zien staan maar dat zal een iets te klein guppyvisje zijn tegenover de andere namen.

  Groetjes,
  Dave

 9. 9 Laurent 20 maart 2009 om 4:11 pm

  Effectivement Lionel Richie peut être l’artiste qui sera annoncé prochainement.

  En matière de divertissement,il y a en France une émission qui s’appelle “TARATATA”,il y a quelques années Tina Turner y a participé,elle était accompagnée par un orchestre…..

 10. 10 Maurice 20 maart 2009 om 5:17 pm

  Tina Turner est évidemment le nom qui vient le plus rapidement à l’esprit. Mais pensez-vous que s’il s’agissait d’elle, Jan aurait employé les mots “volgens de ingewijden” (d’après les initiés) pour qualifier ce gros poisson de “kroon” (couronne) pour le 25è anniversaire ?

  Il n’y a pas besoin d’être “initié” pour en être convaincu !!! Donc pas Tina, selon moi (qui ne suis pas un initié)…

  Qui d’autre ?
  En lisant ce matin que Elton John serait au Sportpaleis début octobre, je me suis dit : en voilà un autre de gros poisson. Mais ce que je viens de dire pour Tina est également valable pour Elton… Donc, non.

  Lionel Richie ? Pourquoi pas en effet, d’autant qu’il vient de sortir un nouvel album. Mais à nouveau, même les initiés savent que ce serait génial avec Lionel…

  D’après moi, il faut chercher vers des artistes qui ont connu un beau succès à une certaine époque et qui ont disparu des grandes scènes depuis quelques temps… et qui auraient pu être en contact récemment avec Jan.

  Et s’il s’agissait de Billy Joël ? Il va faire des concerts avec Elton John, donc Jan aurait pu être en contact avec lui. Et même si les plus jeunes doivent se demander qui c’est ce type, il a quand même à son actif de nombreux singles très populaires, pétillants comme dirait Jan.

  Mais tout ceci n’est que conjecture. Si ça se fait, Jan va nous amener les Pet Shop Boys (trop chers il y a 2 ans) ou Robin Gibb (comme l’an passé en Allemagne)…???

  Allez, patience !

 11. 11 Maurice 20 maart 2009 om 5:43 pm

  Mais la mer est pleine de gros poissons et même s’il faut être patient quand on va à la pêche, qu’il est difficile d’attendre sans rien dire…

  D’autres idées qui me viennent en vrac : Peter Gabriel, Robbie Williams, David Gilmour (ou Roger Waters), sans oublier quelqu’un qui avait déjà été abordé en son temps, Brian May…

  Bon cette fois, j’arrête !

 12. 12 Lauwers Peter 21 maart 2009 om 11:32 am

  Beste Jannen, Beste promsfans,

  Het programma tot dusverre is niet echt zo mijn ding, dus laat maar komen die grote vis. Ik begon al te vrezen voor een jaar zonder proms voor mij (na zo vele jaren trouw gekomen te zijn).

  De namen die ik hier de revue zie passeren lijken mij echt super.
  Op kop Elton John en Lionel Richie (op beide hoop ik al jaren), maar ook een optreden van Tina zie ik wel zitten. En als Bryan Adams komt bellen we best al maar de pompiers. Hij zal zeker de zaal in vuur en vlam zetten ;).

  Verder op mijn verlanglijstje : Seal (is al in NL geweest, dus het kan wel), George Michael, en A-Ha (top in de wishlist van de Duitse fansite).

  Alison Moyet (al dan in Yazoo-opstelling) en Marc Almond zijn wat mij betreft ook steeds welkom.

  En als special guest : Frank Boeijen, Michel Sardou, Alphaville of Roch Voisine.

  Hopelijk komen één van de dromen dit jaar uit (en ben ik er toch bij).

  Groetjes,

  Peter Lauwers

 13. 13 Sofie 22 maart 2009 om 11:45 am

  Hmm… wordt moeilijk…

  Tina Turner zou natuurlijk dé max zijn, Mylène Farmer lijkt me eerder onwaarschijnlijk want zij blijft in Frankrijk graag uit de belangstelling, dus dan zal België zeker uitgesloten zijn…

  Laura Pausini zou inderdaad tof zijn, Anastacia zou het Sportpaleis in vuur en vlam zetten … en Céline Dion … ik denk dat die onbetaalbaar is 🙂

  Verder dacht ik nog aan Coldplay …? Maar mocht het Tina Turner zijn, dan denk ik dat Jan enkele weken aan de affiche zal mogen toevoegen 😉

 14. 14 Laurent 22 maart 2009 om 7:27 pm

  Maurice

  Et Mark Knopfler?C’est pas mal non plus!

 15. 15 Jerome 23 maart 2009 om 7:47 pm

  Ik heb mijn huiswerk gedaan. Van de 28 acts die hierboven opgelijst zijn (ik laat in het midden of ze voldoen aan de omschrijving ‘grote vis’), vallen er volgens mij vier af die het zeker al niet zijn.
  Helaas voor alle fans maar het is al zeker niet Elton John, want die heeft nu al in november twee optredens in Miami.
  Daarnaast herinner ik nog de mailing bij de bekendmaking van Toots Thielemans. Daarin stond dat de rest van de affiche bestond uit artiesten die nog nooit op de Night of the Proms aanwezig was geweest en dus vallen ook Robin Gibb, Seal en Alison Moyet af.
  Misschien vallen er nog wat meer af in de toekomst van artiesten die ook een tour bekend maken. Want op de site van A-Ha staat dat deze week een tour bekend wordt gemaakt. Dus wie weet!!!

 16. 16 Jan 24 maart 2009 om 12:23 pm

  Een pare grote vissen die volgens mij kans maken:
  – Diana Ross
  – Whitney Houston
  – Lionel Richie
  – Tina Turner (al lijkt me dat onwaarschijnlijk)

 17. 17 Maaike 24 maart 2009 om 6:31 pm

  Pfieuwww… dat zijn wel errug grote vissen ;-). Maar ik hoop met jullie allemaal mee. Dat de weken van Jan maar snel om mogen vliegen…..

 18. 18 Bernard 24 maart 2009 om 8:56 pm

  Diana Ross en Whitney Houston; waarom niet? Blijkens hun website zijn er al een tijdje geen shows gepland. Het kan dus; maar wel hopen dat ze dan nog goed bij stem zijn!

  Aha heeft al concerten gepland op 2, 3 en 4 november in de UK; de 4e is ook een concertdatum voor NOTP. Zullen ze het zijn? Ik denk het niet. Ik geloof dat we eerder de grote plas over moeten naar de USA.

 19. 19 Mirko 25 maart 2009 om 12:04 am

  Tja,

  als dat embargo nog een paar weken moet duren, zit de tournee van Tina er wel op en zouden ze dan haar naam kunnen toevoegen aan de lijst.

  Laat ons hopen, mijn kaarten zijn besteld, dus het kan alleen maar beter worden!

 20. 20 Jerome 25 maart 2009 om 5:22 pm

  Op de Duitse fanpage staat dat het programma daar waarschijnlijk zal bekend gemaakt worden eind mei en zal bestaan uit oude bekenden en als topact een Amerikaanse act.
  Als die grote vis zo groot is, dan zal die waarschijnlijk geboekt worden voor zowel België, Nederland als Duitsland.
  Zo wijzen steeds meer pijlen in de richting van Tina Turner en Lionel Richie.
  Of dan toch Diana Ross?

  mvg

  Jeroen

 21. 21 Thierry 25 maart 2009 om 6:47 pm

  Wat ik mij ook afvraag; what about Roxette en OMD ?
  OMD heeft reeds op de Proms geweest en was gepland voor Antwerpen maar is dan helaas afgelast, en hetzelfde verhaal voor Roxette.

  beiden, vooral Roxette, vallen voor mij dan ook in de categorie “min of meer sensationeel” 🙂

  cheers
  Thierry

 22. 22 Jerome 25 maart 2009 om 7:14 pm

  Niet weinig mensen vragen Peter Cetera op het proms-podium (ex-chicago). Hoe dat zou kunnen klinken kan je zien op youtube in de volgende filmpjes. Alhoewel ik denk dat de proms-arrangementen wel veel sterker zouden zijn:


 23. 23 Maurice 26 maart 2009 om 4:23 pm

  Jerome (of Jeroen),

  Waarom geen Robin Gibb, Seal en/of Alison Moyet ? Ze zijn toch nooit naar Antwerpen gekomen…

 24. 24 Jerome 26 maart 2009 om 4:41 pm

  Als je de lijn strikt doortrekt van nog nooit op de Night of the Proms te hebben gespeeld, dan vallen ze af. Ze hebben inderdaad nooit op de Night of the Proms in Antwerpen gespeeld, maar wel op de Night of the Proms in Rotterdam, Duitsland of Charleroi.
  Vandaar…

  Jerome

 25. 25 Bernard 26 maart 2009 om 5:42 pm

  Maurice en Jerôme,

  een grote vis is een grote vis, en zeker voor Antwerpen moet hij zo groot zijn dat het publiek zich er aan kan optrekken.

  Alison Moyet zou als headliner niet aantrekken (maar toch benieuwd wat ze in Cha

 26. 26 Bernard 26 maart 2009 om 5:57 pm

  Maurice en Jerôme,

  een grote vis is een grote vis, en zeker voor Antwerpen moet hij zo groot zijn dat het publiek zich er aan kan optrekken.

  Alison Moyet zou als headliner niet aantrekken (maar toch benieuwd wat ze in Charleroi zal doen). Robin Gibb was perfect als headliner in Duitsland maar ik betwijfel of hij krachtig genoeg is voor Antwerpen en Rotterdam; mocht hij zijn broer meebrengen, wordt dat wat anders. Seal was zeker OK in Rotterdam maar vind ik niet de door Jan beloofde kers op de 25e verjaardagstaart (maar volgend jaar mag Seal zeker komen, samen met Robin Gibb).

  Ik gooi nog wat namen in de groep: Paul Mc Cartney heeft voor 2009 nog geen concerten aangekondigd (we kunnen maar dromen dat Jan genoeg geld heeft), en waarom niet Chicago dat thans toert met Earth Wind & Fire (wat een fantastische dubbelslag zou dat zijn, naast Within Temptation).

 27. 27 Laurent 26 maart 2009 om 7:56 pm

  Toutes les propositions que vous faites sont très bonnes.

  Mais je dois avouer que je suis perdu,je ne sais plus quoi penser!

  Vivement que Jan nous dévoile le nom de ce gros poisson!

 28. 28 Bernard 27 maart 2009 om 6:11 pm

  En waarom niet Spandau Ballet die een reunie plant, of Take That?

  Hoe meer namen, hoe meer verwarring! Dat is leuk.

 29. 31 Roos Henrix 7 april 2009 om 3:16 pm

  We’re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year…

  Alan Parsons, Colin Blunstone, John Miles waren er ooit al, dus wordt het tijd voor David!

 30. 32 Stijn Verbeeck 11 april 2009 om 2:17 am

  De “grote vis”, wie zou het kunnen zijn en is het al dan niet iemand van de opgesomde namen… Time will tell…

  Ik zie hier alvast enkele indrukwekkende namen opduiken die ik best wel eens in een Proms concept aan het werk zou willen zien.

  Céline Dion is bevoorbeeld een naam waarvoor ik best een aardig sommetje zou overhebben om haar in een Promsconcert te zien optreden. Recentelijk zag ik haar nog aan het werk in haar thuisstad “Montréal” waar ze een van de laatste concerten gaf uit haar Taking Chances worldtour. Céline behoort tot de absolute top van de hedendaagse popmuziek. Oude getrouwe nummers zoals Pourque tu m’aimes encore, Where does my heart beat now, all by myself, the power of love en ook dans un autre monde zijn enkele kaskrakers die Céline bekend maakten. Ook haar meer recentere nummers zoals I drove all night, eyes on me, taking chances en natuurlijk het bijzonder knappe “my love” zouden best wel zeer goed passen op een Promsconcert…

  Helaas maar tenzij Jan een ezeltje gevonden heeft dat geld schijt vrees ik er een beetje voor. Céline is niet bepaald de goedkoopste artieste die je kan inhuren en zoiets kan al snel oplopen in de miljoenen euro’s… Daarnaast is Céline momenteel aan een break bezig van een 18 tal maanden waarbij de kans dan nog bestaat dat ze zwanger raakt als de IVF behandeling succes heeft…

  Neen, hoe graag ik het ook zou willen, ik zal nog eens naar Las Vegas moeten vliegen om haar einde 2010 aan het werk te zien… België zit er voorlopig niet in (tenzij haar nieuwe show weer door de meester der meesters Franco Dragone gemaakt wordt).

  We schrappen dus welgemeend maar lichtjes verdrietig Céline Dion als “grote vis”…

  Laten we eens kijken, wie wordt er nog voorgesteld. Spandau Ballet? Euh, eerlijk gezegd catalogeer ik Spandau Ballet absoluut niet onder de categorie “grote vis”… Ze mogen dan wel enkele leuke nummers gemaakt hebben maar neen hoor, Spandau Ballet lijkt met de omschrijving “grote vis” niet waardig te zijn… Laten we de barricades wat gesloten houden aub, eenmaal was wel voldoende. 😉

  Op naar de volgende kandidaat… Diana Ross misschien? Diana Ross kan misschien wel als grote vis aanzien worden, ze heeft er zeker de capaciteiten voor. Al stel ik me wel de vraag of Diana Ross echt wel “de grote vis” zou zijn die ze willen aankondigen. Pas op, ik gun het Diana zeker maar ergens betwijfel ik of men storm zou lopen voor Diana… Ik vrees er echter een beetje voor dus laten we haar makkelijkheidshalve heel even schrappen?

  Ook de naam van Roxette zie ik hier staan, Roxette kan inderdaad ook in de juiste catagorie vallen en het zou een leuke verassing zijn na haar annulatie enkele jaren terug. Ik ben er zeker van dat Roxette een aangename aanvulling zou zijn aan het programma. Maar een grote vis? Laten we het erop houden dat ik ze eerder een middelgrote vis vind. Geen grote helaas…

  Om eens af te wisselen neem ik alvast eens een mannelijke artiest onder loepe… Lionel Ritchie… Geen kleintje en een wereldster van enig formaat. Leuk maar ergens zou ik het geen goede aanvulling vinden aan het programma. Ik weet niet juist waarom maar laten we het maar op gevoel houden. Wie hem aan het werk wil zien gaat beter naar z’n optreden in het Sportpaleis dan naar de NOTP. Goed maar hopelijk toch iemand anders?

  Hmm, Whitney Houston… Wie kent er nu Whitney Houston niet… Once upon a time was ze een wereldster van formaat… Helaas ging het de voorbije decade al iets minder… Al zou ze er nu stilaan bovenop zijn. Laten we hopen, ik zou het alvast niet erg vinden moest Whitney Houston te gast zijn op de NOTP, meer zelfs, ik zou er naar uitkijken… Maar of het net die grote vis is… Ik weet het echt niet, ik gok op niet…

  Laura Pausini dan maar? Goh, ik waardaar haar muziek echt maar laten we eerlijk zijn, Laura Pausini een grote vis? Niet echt…

  Mylene Farmer dan maar? Euh… Ze mag dan wel een wereldster zijn in Frankrijk maar daar blijft het dan bij. Groot maar toch een beetje onbekend en of ze Mylene zouden waarderen in Antwerpen? Echt geen idee van maar ik vermoed van niet.

  Op naar de volgende dan maar? ’t Gaat hier precies een lange post worden 😀

  Seal, George Michael of A-Ha? Neen, toch maar niet, Seal & A-Ha vallen denk ik ook niet onder de categorie van een grote vis, George Michael misschien wel maar ik vrees voor een succes… Laten we ze dan maar snel vergeten.

  Anastactia dan maar? Ik stem alvast voor! Maar of zij het zal zijn? Ik betwijfel het… Maar we kunnen wel hopen 😉

  Bryan Adams zag ik hier ook even voorbijvliegen. Dit zou natuurlijk een “vis van formaat” zijn. Geen sprotje maar een authentieke walvis, een naam waar je niet naast kan kijken… Maar hier maak ik me eigenlijk dezelfde bemerking als bij Céline Dion. Is dit wel betaalbaar? Ergens vrees ik van niet maar moest PSE ergens toch dat ezeltje gevonden hebben dat geld schijt dan mag het zeker de hoofdgast worden!

  En stilaan maar zeker komen we bij een naam die al een paar keer opdook… Tina Turner. Wie kent er nu “tante Tina” niet? Tina Turner is een wereldster… Een wereldster die stilaan aan haar pensioen toe is maar het niet kan laten om op de planken te staan. Het is een mogelijkheid, zeker als Mr. Music, John Miles een goed woordje gedaan heeft. Of het effectief gelukt is zullen we moeten afwachten. 😉

  Er is zoveel keuze en ik hoop dat de keuze een keuze wordt die door iedereen ondersteund kan worden.

  Graag zou ik echter zelf ook 1 enkele suggestie maken, misschien is ze al gezegd, misschien ook niet 😉

  Waarom niet opteren voor een Belgische artiest met wereldfaam. Een artiest met meer dan 10 miljoen verkochte albums…
  Een Belgische met Canadees burgerschap. Inderdaad onze eigen Lara Fabian… Reeds in het verleden aanwezig op de NOTP als verassingsact waarbij ze enorm veel aanzien genoot in Antwerpen… Ik zou het alvast bijzonder leuk vinden, zeker nu haar nieuw album bijna gereed is.

  Maar goed, veel kans natuurlijk dat de keuze van PSE er zelfs nog niet tussenstaat… 😉

  Laten we echter hopen op het beste!

 31. 33 Bernard 16 april 2009 om 4:37 pm

  @ Stijn

  Mooi overzicht van de mogelijke artiesten; recent bleek dat Lionel Ritchie inderdaad zich niet beschikbaar stelt voor de shows over de hele tournee in België, Nederland en Duitsland. Ik schrap hem van mijn lijstje.

  Over het ezeltje en de relatie met Tina Turner en Céline Dion, ben ik het volkomen eens. Bryan Adams zal wel minder duur zijn; hij trekt hier in België altijd bijzonder veel volk maar in het buitenland is dat succes toch minder groot. Andere artiesten zijn OK maar inderdaad geen headliners.

  Mijn hoogst gekwoteerde artiest is diegene die je niet hebt besproken: Stevie Wonder.

  Ik neem aan dat Adèle den Adel de artiest zal zijn die het eerste deel afsluit. Bijgevolg zoeken we als derde artiest iemand die goed kan openen, de sfeer er in brengt en na de pauze nog een grote hit brengt. Poppy dus eerder. Ik vind dat OMD of Kim Wilde daarvoor ideaal zijn.

  Wat betreft Lara Fabian, ook afkomstig uit de Kempen: prachtige stem en klasse, maar te weinig hits; ook in Frankrijk hoort ze niet bij de populairste artiesten (al is naturlijk de populariteit in Frankrijk geen criterium voor kwaliteit).

 32. 34 JohanVH 23 april 2009 om 7:05 pm

  Ik zou ook toch graag een gokje wagen… eigenlijk hoop ik op Billy Ocean… maar ja… het zal wel op hopen blijven zekers?

 33. 35 herman de mil 27 april 2009 om 3:00 pm

  hallo beste gokkers,
  al eens gedacht aan Grace Jones?
  Een speciale grote madame!Zou voor mij zeker in aanmerking komen!!!
  ik tel af naar 5 mei!!!

 34. 36 Jan 29 april 2009 om 9:44 pm

  Grote (en misschien een onbetaalbare) gok
  Michael Jackson
  hij geeft nl een 30 tal concerten in O2 Arena in London
  vanaf wo 8 july 2009 tot 29 sept 2009

  en vanaf
  07 jan 2010 tot 24 feb 2010

  dus in de periode oct nov dec (proms belgie nederland en Duitsland)
  is hij vrij

 35. 39 Sophie 4 mei 2009 om 11:15 pm

  Bryan Adams! Dat zou echt wel een gast van formaat zijn!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Je leest op deze blog de muzikale ervaringen en verhalen van Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms.

Concertdata 2018

Rotterdam – Nederland

za 17 november | Rotterdam Ahoy
Klik hier om te reserveren

ma 19 november | Rotterdam Ahoy (privé show)
di 20 november | Rotterdam Ahoy (privé show)

Antwerpen – België

vrij 23 november | Sportpaleis
za 24 november | Sportpaleis

Klik hier om te reserveren

Duitsland – Luxemburg

vrij 30 november t.e.m. za 22 december

Klik hier om te reserveren

Blog Stats

 • 406,878 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: