Volgende week is het al zover …

Het gaat nu allemaal razendsnel, en de mails en vragen schieten aan een sneltempo heen-en-weer.  Vorige week zondag Fine Fleur repe 11-10-09 0012zijn de 2 formaties van Fine Fleur komen repeteren in de Lotto Arena. Het ene deel betreft de zangers, olv Edwig Abrath, het andere deel van de groep werkt aan de choreografie, onder de deskundige leiding van Jacqueline de Carpentier, partner van Franck van der Heijden, en met hulp van Evi Daneels, zelf choreografe, én al jarenlang lid van FF.  Ik heb trouwens een interessante site ontdekt, nl insidenotp.blogg.org , alwaar Christophe, trouw lid van FF, een eigen blog is opgestart, die meteen 2-talig is !  Tof !!!

_DSC6369 Ook Geert en Ollie zijn sedert maandag druk in de weer, ergens in de catacomben van het Sportpaleis.  Voor de eerste keer wordt de licht- en videoshow van Night of the Proms in een virtuele studio voorbereid (wordt al wel meer gedaan, o.a. voor de shows van Clouseau, en op talrijke festivals), en om toch een realistisch beeld te krijgen van wat er op het computerscherm gebeurd staan enkele lampen en andere decorstukken opgesteld en opgehangen.  Morgen is het dan zover, en komen de eerste internationale gasten aan, en vanaf zondagvoormiddag weerklinkt de vele prachtige muziek die op het programma staat.  Ik doe uiteraard m’n best om jullie zo vaak mogelijk op de hoogte te houden.

J

Advertenties

2 Responses to “Volgende week is het al zover …”


 1. 1 Jerome 16 oktober 2009 om 6:13 pm

  Nu komt het wel echt dichtbij. Ben net de nieuwe dubbelcd aan het beluisteren. Brengt me al in de sfeer voor de promsconcerten dit jaar. Sinds 1 oktober is het alweer beginnen kriebelen.
  Wat de cd betreft, heb ik een naar voorgevoel. Net als vorig jaar geen nieuws over de cd, hoewel al vaststaat dat er in Duitsland wel één komt. Dus waarschijnlijk is de tijd van Belgische en Nederlandse cd’s voorbij. Jammer

  mvg

  Jerome

 2. 2 gwentje 18 oktober 2009 om 12:29 am

  nu is de dubble cd in de winkel ziet er een goeie uit ja indedaad nu gaat alles zeer snel we kijken naar deze 25 edtie van notp zalige muziek met zalige groepen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Je leest op deze blog de muzikale ervaringen en verhalen van Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms.

Concertdata 2018

Rotterdam – Nederland

za 17 november | Rotterdam Ahoy
Klik hier om te reserveren

ma 19 november | Rotterdam Ahoy (privé show)
di 20 november | Rotterdam Ahoy (privé show)

Antwerpen – België

vrij 23 november | Sportpaleis
za 24 november | Sportpaleis

Klik hier om te reserveren

Duitsland – Luxemburg

vrij 30 november t.e.m. za 22 december

Klik hier om te reserveren

Blog Stats

 • 406,737 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: