En we zijn weer vertrokken …

Voor zover als nodig wens ik iedereen een liefdevol en muzikaal 2010 …

Nu de traditionele vakantie meteen nà de tour achter de rug is, krijgt de 26e editie alweer aandacht, maar is Charleroi uiteraard wel wat dringender.  En kijk eens aan, geduld wordt hier beloond : nà vruchteloze pogingen om een grote Franse naam bovenaan de affiche te kunnen plaatsen heb ik m’n vragen gericht naar ‘oude bekenden’, én met resultaat.  Aangezien de originele datum van 20 maart té snel dichtbij kwam, hebben we besloten om de show naar zaterdag 24 april te verschuiven, en dat past ook goed in de planning van enkele van m’n doelwitten.  Sharleen Spiteri van Texas heeft intussen bevestigd voor de show in Charleroi, en deze middag kwam ook het ‘yes’ van Kim Wilde.  Het wordt dus alvast een vrouwelijke feestje, daar in de gezellige Spiroudome.  Ik durf hopen dat ook een deel van de Antwerpse NotP-bezoekers een ritje tot in Charleroi de moeite kan gaan vinden.

Opmerkelijk : John Miles is er mogelijks/wellicht NIET bij in Charleroi : dochter Tanya is voor de 2e keer zwanger, en de voorlopige datum van bevalling is … 25 april …  Alle begrip dat John dit een prioriteit vindt, en wie weet zit er bij een vroegtijdige geboorte toch nog een prettige verrassing voor ons allen in ?

Voor het najaar zijn er ook al enkele stukjes van de puzzle op hun plaats gevallen, maar het is nog wat té vroeg om hier al de gebruikelijke quiz op te starten 🙂

Tot snel met meer nieuws over Charleroi !

Jan

Advertenties

3 Responses to “En we zijn weer vertrokken …”


 1. 1 Laurent 26 januari 2010 om 7:48 pm

  Merci Jan pour ces deux noms,continuez comme ceci,l’affiche s’annonce superbe!Je vous souhaite une très forte affluence au niveau du public.

  Laurent

 2. 2 Lauwers Peter 27 januari 2010 om 2:48 pm

  Hey Jan,

  Leuk om lezen dat de stukjes van de puzzel voor Antwerpen al wat op hun plaats beginnen te vallen. Welke stukjes het zijn zullen we hopelijk snel te horen krijgen. En wat Charleroi betreft : zowel Sharleen als Kim Wilde zullen spetteren. Kim Wilde mag wat mij betreft ook meteen op de affiche gezet worden voor Antwerpen. Of misschien één van de andere artiesten die al wel op promsen in Duitsland, Nederland of Charleroi geweest zijn. In eerste instantie denk ik dan aan Paul Carrack, 10cc, Seal of Alison Moyet.

  En wat mij berteft dit jaar terug wat filmmuziek ipv gamescores. Jurassic Park Theme van John Williams? Hebben we tot dusverre nog niet gehad en klinkt vast fantastisch (lekker bombastisch stuk!).

  Als centraal instrument? Doedelzak 😉 of Synthesizer (en als het kan Jean Michel Jarre. Zag laatst een dvd van hem en hij treedt steeds op met orkest en koor. En laat hem bv met zijn handen die lasers bespelen (ik denk in Oxygène 4). Lijkt me spectaculair genoeg voor de proms. (Of het betaalbaar is blijft echter de vraag)

  Ik wacht ondertussen alvast in spanning op de eerste namen voor Antwerpen dit najaar.

  Groetjes,

  Peter Lauwers

  Groetjes,

  Peter Lauwers

 3. 3 WIM 27 januari 2010 om 7:18 pm

  Sharleen & Kim? Dat is al een heel mooie affiche! Spijtig genoeg heb ik dat weekend reeds andere plannen, anders was ik er zeker bij…
  Je kan Kim Wilde misschien al ineens vastleggen voor Antwerpen en Nederland, want die wil ik wel eens live bezig zien & horen.

  Peter hierboven heeft gelijk wat betreft de game/filmmuziek. De gamemuziek van vorig jaar was niet slecht, maar was totaal onbekend bij het publiek. Een bekende filmmelodie zal een veel betere indruk maken op het publiek. Misschien voor 2010 een medley van bekende tv thema’s uit de ’80s ofzo… (Dallas, A-team,…)

  Instrument van ’t jaar mag voor mij trompet zijn, met deze jongedame als uitvoerster Tine Thing Helseth … want geef toe; ’t mag nog eens een vrouwtje zijn, om het met prins Filip te zeggen. Want dat is al van 2003 geleden…

  Mvg.
  WIM 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Je leest op deze blog de muzikale ervaringen en verhalen van Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms.

Concertdata 2018

Rotterdam – Nederland

za 17 november | Rotterdam Ahoy
Klik hier om te reserveren

ma 19 november | Rotterdam Ahoy (privé show)
di 20 november | Rotterdam Ahoy (privé show)

Antwerpen – België

vrij 23 november | Sportpaleis
za 24 november | Sportpaleis

Klik hier om te reserveren

Duitsland – Luxemburg

vrij 30 november t.e.m. za 22 december

Klik hier om te reserveren

Blog Stats

 • 406,878 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: