Anastacia en Naturally 7 de eerste namen voor Night of the Proms 2012

*** Persmededeling ***

Merksem – Anastacia en Naturally 7 zijn de eerste namen die worden bekendgemaakt voor Night of the Proms 2012. Het feest van klassiek en pop start op 8 november en loopt tot en met 17 november in het Antwerps Sportpaleis.

Night of the Proms werd vorig jaar bijzonder geapprecieerd door het publiek en de pers en daardoor ligt de lat voor de komende concertreeks extra hoog. Met Anastacia en Naturally 7 als eerste artiestennamen wordt alvast sterk uitgepakt.

Anastacia scoort hit na hit nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar ietwat hese maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut, waarbij ze als tweede eindigde. Ze debuteert in 2000 met het album ‘Not That Kind’ (63 weken in de Ultratop). De single ‘I’m Outta Love’ wordt een wereldhit en opent de weg naar sterrenstatus. Volgende grote successen zijn ‘Not That Kind’ en – uit haar tweede album ‘Freak Of Nature’ – ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’.

Borstkanker dwingt haar in 2003 om haar zangcarrière stop te zetten. Begin 2004 komt Anastacia groots terug met het album ‘Anastacia’ en de singles ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’. In 2006 slaat de vonk tussen Anastacia en het Night of the Proms-orkest Il Novecento een eerste keer flink over tijdens de opname van een populair muziekprogramma voor de Franse televisie.

In 2005 worden al haar hits en een aantal nieuwe tracks verzameld op ‘Pieces Of A Dream’. Bij de release van ‘Heavy Rotation’ (2008) verrast de Amerikaanse zangeres met een nieuwe, meer sensuele sound en een nieuwe look. Van Anastacia’s albums zijn alleen al in Europa meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. Begin 2011 vult ze samen met Natalia zes (!) keer het Sportpaleis tijdens de ‘Natalia Meets Anastacia’-concertreeks.

Eind vorig jaar raakt Anastacia helemaal overtuigd, wanneer ze samen met Natalia een Night of the Proms-show in Rotterdam gaat bekijken en na afloop gezellig blijft napraten met o.a. James Blunt en Mick Hucknall.

Naturally 7 zijn Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Napoleon “Polo” Cummings, Dwight Stewart, Garfield Buckley en Armand “Hops” Hutton. De band wordt in 1999 opgericht in New York en brengt a capella muziek. Of toch niet. Naturally 7 is geen typische a capella band. Wat ze brengen, omschrijven ze zelf als ‘vocal play’. Met hun unieke stemgeluiden klinken ze als een volwaardige popband, evenwel zonder één instrument op het podium. De gitaren, drums, piano, bas, zelfs trompetten en percussie komen uit de muzikale kelen van deze zeven heren.

In 2007 breekt Naturally 7 door als support act voor Michael Bublé. De wereld leert hun unieke stemgeluiden kennen. Chris Martin en Brian Eno worden eveneens gecharmeerd door hun muziek en nodigen de band in 2009 uit om samen te werken. In 2010 staat het zevental enkele keren met blueslegende BB King op het podium en zorgt Naturally 7 voor muzikaal vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Vancouver. In datzelfde jaar sluiten Roger, Warren, Rod, Napoleon, Dwight, Garfield, en Armand aan bij ‘Crazy Love’-Tour van Michael Bublé. Op 27 mei vorig jaar verschijnt hun meest recente album ‘Wall of Sound’ met nummers zoals ‘In the Air Tonight’, ‘As Tears Go By’, ‘Broken Wings’, ‘More Than Words’ en ‘Bridge Over Troubled Water’.

Met hun fenomenale zangtalent en hun spectaculaire live-performances wacht Naturally 7 een schitterende toekomst.

Meer informatie: www.notp.com/belgie

Advertenties

6 Responses to “Anastacia en Naturally 7 de eerste namen voor Night of the Proms 2012”


 1. 1 Selma 13 april 2012 om 2:49 pm

  Helemaal te gek, Anastacia!!! Van Naturally 7 heb ik nog nooit gehoord, maar ben er van overtuigd dat het dit jaar weer een feestje gaat worden. Ik heb er nu alweer zin in!!

 2. 2 gwentje 14 april 2012 om 12:40 am

  super affishe weer nu anasatacia met het grootste orkest haar hits zal vertolken klinkt belofend die 7 actually zullen ook niet mis zijn

 3. 3 Ronnie 18 april 2012 om 8:00 am

  Nu nog Tony Hadley en Bryan Adams en je hebt een affiche om U tegen te zeggen !

 4. 4 Marijn Schoo 23 april 2012 om 8:08 pm

  Is het nu Aida – Night of the Proms 2011 of 2012? In het logo op de Belgische website staat 2011, op die van Duitsland 2012. Volgens mij was het in 2011 ‘Lion King’ 🙂

 5. 5 Laurent 29 mei 2012 om 7:54 pm

  Cher Jan.

  Vous n’auriez pas un petit quelques chose à nous annoncer?

 6. 6 gwentje 16 juni 2012 om 1:37 pm

  beste jan waneer worden de volgende namen bekendgemaakt grtjs


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Je leest op deze blog de muzikale ervaringen en verhalen van Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms.

Concertdata 2018

Rotterdam – Nederland

za 17 november | Rotterdam Ahoy
Klik hier om te reserveren

ma 19 november | Rotterdam Ahoy (privé show)
di 20 november | Rotterdam Ahoy (privé show)

Antwerpen – België

vrij 23 november | Sportpaleis
za 24 november | Sportpaleis

Klik hier om te reserveren

Duitsland – Luxemburg

vrij 30 november t.e.m. za 22 december

Klik hier om te reserveren

Blog Stats

 • 406,737 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: