Enkele moeilijke weken achter de rug …

Vrienden,

we zijn met zo’n 100 aan het inpakken, want straks vliegen orkest, koor, e-band, crew, Carl en een cameraman naar Dallas, om aldaar op te bouwen, te repeteren en onze eerste NotP-show in de VS te spelen.  Best spannend, dat is duidelijk !

Het wordt een kennismaking met een ‘andere’ cultuur inzake organisatie, crew (er gelden in sommige staten bijzonder strenge regels over wie welke taak mag uitvoeren binnen een crew – niet iedereen mag bijvoorbeeld een kist uit de vrachtwagens helpen laden, of ze tot in de zaal pushen, om maar een voorbeeld te geven), hotels (iedereen betaalt zelf z’n eigen ontbijt, in tegenstelling tot wat we in Europa gewend zijn), bussen, enz …  Nog het meeste zijn we natuurlijk benieuwd naar de reactie van het publiek op onze show, en tegelijk hebben we daar ook – mede door de Poolse ervaring – véél vertrouwen in.  Toepasselijk werd afgelopen week in een krantenartikel nog verwezen naar ons geheime wapen : Carl, die dus na België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje ook de presentatie in de VS op zich zal nemen …

We kunnen er ook niet aan voorbij dat vooral de commercialisering van die eerste 4 shows in de VS moeilijker loopt dan verwacht : we hebben toch niet zoveel tickets verkocht als we gehoopt hadden, alhoewel er dus toch een flinke eindspurt is ingezet, en bijgevolg zal de eindfactuur nog wat roder kleuren dan op voorhand ingeschat.  Niet onoverkomelijk, maar uiteraard hoop je altijd dat het wat beter zou meevallen.  Tegelijk verliezen onze lokale partners de moed helemaal niet, en beseffen we allemaal dat deze eerste, verlieslatende shows een onvermijdelijke eerste etappe zijn in de uitbouw van een Amerikaans verhaal.  Ook in Duitsland verkochten we voor onze eerste show in 1994 in de Westfalenhalle in Dortmund amper 2500 tickets, en raakten we pas in 2001 uit de rode cijfers …

Maar al het bovenstaande wordt drastisch gerelativeerd door de pijnlijke week, midden mei, waarbij we afscheid hebben moeten nemen van 2 leden van onze grote ‘NotP’- en ‘Sportpaleis’-familie : Tanneke en Philippe.  Beiden hebben op hun onnavolgbare manier vele jaren grote en kleine bijdragen geleverd bij vele shows met Il Novecento, Clouseau, Natalia en andere  : Tanneke heeft meer dan eens eigenhandig een vestimentair drama weten te verhinderen, en nog véél meer dan dat, en wie een recente CD of een DVD van NotP in de kast heeft staan, mag gerust weten dat er zonder Philippe wellicht nooit die release zou geweest zijn.  Voor de naaste familie en vrienden is het nog lastiger dan voor ons, maar toch delen we in hun verdriet …

Tegelijk proberen we uit die droeve gebeurtenissen ook weer moed te putten, door elke keer het beste van onszelf te geven (en dan heb ik het vooral over al wie op en rond het podium staat en zit), want ons publiek komt naar zo’n concert vooral om hun dagelijkse kleine en grote zorgen even te vergeten, en daar hebben we met NotP een uitstekend preparaat voor : enthousiasme, vakmanschap, energie en professionalisme !  En natuurlijk ook nog wat ‘goede’ muziek 🙂

We proberen jullie digitaal op de hoogte te houden van ons wedervaren over de plas, én – ook niet onbelangrijk – we proberen ook 2 hangende dossiers mbt het boeken van artiesten voor het najaar af te ronden …

Jan

Advertenties

76 Responses to “Enkele moeilijke weken achter de rug …”


 1. 1 Jeroen 15 juni 2014 om 3:21 pm

  Dag Jan,

  bedankt voor de update. Eerst en vooral wil ik mijn medeleven uiten ten opzichte van de ganse Night Of The Proms familie bij het verlies van jullie twee trouwe medewerkers. Een mens wordt er stil van en beseft nog maar eens hoe relatief alles in het leven is.

  Daarnaast wil ik mij er aan houden om jullie heel veel succes toe te wensen tijdens jullie avontuur in het verre USA. Ik hoop voor jullie dat de investering van dit jaar zeker zal lonen de komende jaren.

  En tot slot maak je me toch al een beetje nieuwsgierig in verband met je laatste zinnetje …

  mvg

  Jeroen

 2. 2 Laurent 27 juni 2014 om 8:25 pm

  Cher Jan

  Quand pensez vous pouvoir annoncer les premiers artistes,sur la page Facebook des NOTP Allemagne,il était marqué qu’au retour des USA,deux contrats allaient être finalisés.Qu’en est il pour le moment?

  Bien amicalement.

  Laurent

 3. 3 Laurent 3 juli 2014 om 9:32 pm

  Le suspens étant à son comble,j’en suis reduit à chercher le nom d’un artiste Américain qui pourrait être tête d’affiche cet automne et cet hiver.Un nom me vient à l’esprit:Lionel Richie!

 4. 4 GWENTJE 12 juli 2014 om 7:37 pm

  hey notp team kijk ernaar uit wie mee zal doen op notp 2014 wat dachten jullie van lionel richie zou niet mis staan vande jaar neemt kontakt op met lionel of eric clapton is ook super this wel egelijk al gelijk maar dat zijn voor verlangslijst van mij voor notp het altijd super top grtjs

 5. 5 Rita 22 juli 2014 om 4:45 pm

  kijk erg uit in naar het concert in november, maar het lijkt elk jaar wel langer te duren voordat de eerste namen bekend worden gemaakt. Wordt daar altijd nerveus van, ben dan bang dat het niet doorgaat.
  Wanneer worden de eerste namen bekend? Hoog op mijn verlanglijstje staan: Michael Bubble, Katie Melua en van mij mag Amy MacDonald ook nog een keer terugkomen, zij was vorig jaar één van de betere artiesten.

 6. 6 Jeroen 24 juli 2014 om 9:11 pm

  Dag jan,

  Op facebook lees ik dat volgende week de eerste namen voor belgie worden bekendgemaakt. Krijgen we dit jaar geen raadseltjes? 🙂

 7. 7 Laurent 25 juli 2014 om 9:33 am

  Cher Jan,l’artiste classique annoncée en Allemagne sera t’elle présente à Anvers?

 8. 8 Marinus 26 juli 2014 om 1:26 am

  De Duitse tour volgt pas ná België en Nederland terwijl de complete bezetting van de Duitse tour al is bekendgemaakt.
  Is het dan niet eens tijd om iets over België en Nederland (uhh, Zweden?) bekend te maken? Al is het maar een hint (want we gaan dit jaar het raden toch niet overslaan).
  Misschien is het nog te vroeg om iets officieel bekend te maken maar u kunt in dit blog toch wel bevestigen dat ik er niet ver naast zit als ik veronderstel dat de klassieke act dit jaar accordeon speelt? De ervaring vertelt me immers dat de klassieke act het hele najaar mee gaat.
  Mijn Frans is overigens niet zo best (ik ben maar een Nederlander) maar ik geloof dat ik nu hetzelfde vraag als Laurent.

  Ik kijk uit naar hints, let the games begin.

 9. 9 Laurent 28 juli 2014 om 9:33 am

  Cher Jan

  Sur la page Facebook NOTP,il est marqué que les premiers noms pour Anvers seront annoncés cette semaine.Est il possible de savoir le jour où vous nous annoncerez les artistes?

  Merci.

  Laurent

 10. 10 Thierry 30 juli 2014 om 8:42 pm

  Jan nu laat je ons echt wel lang op onze honger zitten hoor 😦

 11. 11 Laurent 2 augustus 2014 om 3:54 pm

  Jan,je suis surpris de ne pas trouver de message sur votre blog ou sur facebook suite à l’annonce des deux premiers artistes sur le site NotP.

 12. 12 GWentje 13 augustus 2014 om 6:58 pm

  Ceelo green is weldig artist die gaat notp op zen kop zetten met hits crazy and you net zoals Gloria Estefan ook Grammy award winner we zijn blij dat hij naar de proms komt ken iemand die grote fan is van ceelo green we kijken al naar uit grtjs

 13. 13 Marianne 19 augustus 2014 om 10:53 pm

  Jan is zijn inloggegevens kwijt? 😉
  Jammer dat we niets via Jan horen, hoop dat alles goed met hem is!

  • 14 janvereecke 19 augustus 2014 om 11:09 pm

   Dag Marianne,
   ik ben écht geroerd door je bezorgdheid : alles gaat prima met mij – ben de boekingen voor NL en B aan het afronden, en dat is weer een moeilijker en trager traject dan gewenst … maar het komt allemaal goed !!
   Tot snel,
   J

 14. 15 Laurent 23 augustus 2014 om 4:20 pm

  Cher Jan

  A quel moment pensez vous que tous les détails seront réglés?

  Laurent

 15. 16 Thierry 26 augustus 2014 om 12:51 am

  ik had mij voorgenomen om onze tickets te bestellen zodra Jan hier terug eindelijk eens een berichtje postte over de vooruitgang. Als we ergens helemaal achteraan zitten is het uw fout he Jan 😛

 16. 17 Laurent 2 september 2014 om 1:07 pm

  Jan

  Faut il “s’inquiéter” de la durée des négociations pour obtenir les signatures des derniers artistes?

  Laurent

 17. 18 Thierry 3 september 2014 om 10:02 pm

  je fans worden nu echt wel ongeduldig Jan 😦

 18. 19 WIM 5 september 2014 om 8:05 pm

  Blijkbaar is het een zeer, zéér moeilijke bevalling dit jaar…
  voor Nederland is Proms alumnus Nile Rodgers opgetrommeld…
  voor Duitsland alumnus Zucchero…
  Ik had voor Antwerpen gehoopt op Katie Melua, maar die is blijkbaar exclusief voor Duitsland…
  Bij de bekendmaking van CeeLo Green had ik iets van CeeWie?, maar uiteindelijk bleek ik toch enkele nummers van de man te kennen…

  Jan, kan/mag je ons een indicatie geven hoever de onderhandelingen staan met de eventuele acts… m.a.w. krijg je geen voet tussen de deur of loopt het stroef over de laatste punten en komma’s in de contracten?

  Ik wacht nog even af om ticket(s) te bestellen, aangezien ik hoop om met de laatste namen enkele collega’s te overtuigen om mee te gaan.

 19. 20 Marinus 7 september 2014 om 7:16 pm

  Het lijkt inderdaad erg moeizaam te gaan dit jaar.
  Maar met acts als Nile Rodgers & Chic voor Nederland denk ik dat alles weer goed gaat komen. Ik vind het wel jammer dat we op dit blog geen vooraankondigingen meer krijgen.
  Zijn we soms te goede speurneuzen geworden?

 20. 21 Laurent 7 september 2014 om 8:28 pm

  – 2 mois
  Je me risque à publier quelques nom.,J’espère que parmi eux,deux d’entre eux seront présents à Anvers!!!

  Muse
  Stevie Wonder
  Duran Duran
  Pet Shop Boys
  Kim Wilde
  Cock Robin
  Et en invitée guest star: Tina Turner (Je sais Jan,je rêve)

 21. 22 Dierckx Patrick 8 september 2014 om 4:16 pm

  zou Adele naar Antwerpen komen om haar nieuwe plaat te promoten, die in november wordt gereleased? ?

 22. 23 Marcel M 9 september 2014 om 6:22 pm

  Beste organisatie, sinds vorig jaar ben ik verliefd op the NOTP geworden. Ik kijk iedere dag in de hoop dat het programma in Antwerpen meer bekendheid krijgt, maar helaas. Het verbaast me dat veel fans in hun reactie laten weten dat ze vinden dat het erg lang stil is. Waarom komt er geen enkele reactie of signaal vanuit de organisatie? Waar blijven de blogs? Ik heb mijn kaartjes reeds gekocht, inclusief hotel. Maar vraag me af of ik niet te vroeg ben geweest daarmee. Wanneer komen jullie met een bericht over de ontwikkelingen naar buiten? Op deze manier verliezen jullie veel opgebouwd kredits en fans. Namens de fans hopen we snel iets van jullie te mogen vernemen

 23. 24 WIM 10 september 2014 om 11:53 am

  Nog 58 dagen te gaan…

  Ik heb er alle vertrouwen in dat Jan ons nog gaat verrassen met de witte konijnen die hij uit zijn hoed zal toveren in de komende dagen/weken…
  Maar op de kaartenverkoop kan dit alleszins toch geen goed effect hebben, zo’n “lege” affiche… 🙄

  PS: Ligt het aan mijn mailbox of heb ik nog geen nieuwsbrief ontvangen ivm Antwerpen en Rotterdam? Ik ben (normaal gezien) op alle nieuwsbrieven geabonneerd, maar buiten de Duitse nieuwsbrief heb ik de laatste maanden niets ontvangen… dus geen nieuwsbrief ivm CeeLo Green, Nile Rodgers,… ?

  • 25 janvereecke 11 september 2014 om 9:38 pm

   Dag Wim, Marcel, Patrick, Laurent, Marinus, Thierry en alle andere NotP-vrienden,
   het lijkt er nu sterk op dat de puzzel-stukken netjes op hun plaats aan het vallen zijn …
   Volgende week pakken we uit met muzikaal nieuws !!!
   Ik denk tot dan na over een paar passende raadseltjes 🙂
   Bedankt voor jullie geduld, en mee-leven.
   Jan

 24. 26 Laurent 12 september 2014 om 5:33 am

  Merci Jan pour ces bonnes nouvelles!Vivement la semaine prochaine….

 25. 27 Jorg 12 september 2014 om 1:08 pm

  Beste Jan, goed om weer wat te vernemen! Ik ben erg benieuwd naar de laatste namen op de affiches. Tot dusver belooft het in Rotterdam een mooi feestje te worden.
  Indien je nog een Nederlandse artiest zoekt voor de concerten in Rotterdam: wellicht is Kovacs een mooie kandidaat. Haar muziek zou niet misstaan als titelsong voor een James Bond film en klinkt zeker prachtig met Il novecento. Ze is één van de grootste opkomende talenten in de Nederlandse muziek. Ter inspiratie een opname van haar optreden op Lowlands eerder dit jaar:

  Zou mooi zijn! Ondertussen wachten we geduldig af, succes met de afronding van het programma!

 26. 30 WIM 16 september 2014 om 1:02 pm

  Morgen bekendmaking Belgische groep voor de shows in Antwerpen…
  (dus geen verrassingsact?)

  Mijn gok : Arsenal 😀

 27. 31 Marinus 16 september 2014 om 3:58 pm

  mmmmm. Ik heb al eens gezegd dat m’n Frans niet zo goed is.
  Ik begreep de hint eerst alsof de groep nieuw is voor de NotP. (dus nog niet eerder aan een NotP heeft meegedaan) Maar gelukkig is er de online-vertaalmachine die zegt: “geboren op de NotP”. Dat zou betekenen dat de groep wél eerder meegedaan heeft.

  Nu ken ik een groep (oorspronkelijk bestaande uit voornamelijk studiomuzikanten) die hun eerste grote live-show op de NotP gedaan heeft. Laat dat nu één van mijn favoriete bands zijn (ik heb alle albums) en ik hen, hoewel ik de laatste jaren een trouw Ahoy-ganger ben, nog nooit live gezien heb. Dus het zou voor mij een geweldig project zijn!
  Ben ik warm?

  Heerlijk dit spelletje raden. (games people play)

 28. 33 laurent 16 september 2014 om 4:02 pm

  Jan

  Ce groupe a t’il été créé en 1985?

 29. 35 Jorg 16 september 2014 om 4:06 pm

  Misschien niet een volledig correcte interpretatie, maar Novastar? En Jan, gaan we de band die morgen aangekondigd wordt ook in Rotterdam zien?

 30. 36 WIM 16 september 2014 om 4:17 pm

  Zoeken we hier nu de Belgische groep waarvan sprake is op Facebook of een andere internationale groep?

  Een Belgische groep die geboren is om op de Proms te spelen zou volgens mij Hooverphonic kunnen zijn. Hun muziek is gewoon gemaakt om met symfonisch orkest te spelen.

 31. 37 Marinus 16 september 2014 om 6:25 pm

  Hierboven wordt over een Belgische act gesproken, en bij ‘geboren’ voor NotP moet ik aan John Miles jnr. denken. De wederopstanding van Sylver?

  En als we jaartallen van het oprichten van de band gaan gokken heb ik er hier een paar:
  2000 (Sylver)
  1975 (het project waar ik het net al over had)

  En ik durf het bijna niet te typen:
  1970, in dit jaar ontstond een groep met in de naam de term ‘orkest’!

 32. 39 Laurent 16 september 2014 om 8:13 pm

  J’opte pour un groupe international.Je nomme Muse comme tête d’affiche.Réponse officielle avant la fin de la semaine….

 33. 40 Jeroen 16 september 2014 om 10:56 pm

  Belgische groepen die het waard zijn om op de hoofdaffiche te staan zijn er wel niet veel.
  Gorki is vorig jaar nog maar verrassingsgast geweest.
  Clouseau voor de Xste keer kan ook moeilijk.
  Soulsister lijkt me niet zo evident
  The radios komen al jaren niet meer samen

  Dus lijkt me Hooverphonic een evidente keuze.

 34. 41 Thierry 17 september 2014 om 7:49 am

  Ik had gedacht aan Novastar of Hooverphonic… wat super zou zijn.
  Enne.. als laatste artist… Tony Hadley ? 😛

  Nog een tip voor het orkest indien haalbaar; Audiomachine – Sol Invictus. Spotify, hoofdtelefoon op, ogen toe en geniet maar.

  Laurent, des groupes comme Muse ou autres “grand gabarit” … cela restera un rêve 😉

  • 42 laurent 17 september 2014 om 1:08 pm

   Thierry

   Je garde un petit espoir pour Muse.Il y a un an,Jan nous disait qu’il était devenu fan de ce groupe.
   Les négociations ont semble t’il été longues.Ce qui est normal avec de grands noms.Muse fête ses 20 ans cette année,NotP ses 30 ans. Tout est réuni pour avoir Muse sur scène!!

 35. 43 Thierry 17 september 2014 om 8:33 pm

  Holy sh*t ik heb die clipjes eens gaan bekijken op youtube van Hooverphonic with Orchestra en ik moet zeggen ik ben er redelijk wild van.. ear candy 🙂

 36. 44 Nico 17 september 2014 om 9:32 pm

  Mad about Hooverphonic …
  A quand la suite ?

 37. 45 Laurent 18 september 2014 om 5:39 am

  Jan

  Une petite question:Peut on considérer Hooverphonic comme étant le groupe local de cette édition 2014?
  Si votre réponse est oui,cela signifie qu’il n’y aura pas “d’artiste surprise”?

  D’autres indices pour la suite s’il vous plait!!!!

  Laurent

 38. 46 WIM 20 september 2014 om 7:48 pm

  Jan,

  via de Duitse Fansite verneem ik dat er woensdag een persconferentie is in Antwerpen. Worden dan de 2 resterende namen bekend gemaakt?
  Hoe laat is deze persconferentie? een kwestie van niet heel de dag de site en/of facebook in de gaten te moeten houden…

  Groetjes,
  WIM

  • 47 janvereecke 21 september 2014 om 10:12 am

   Wim,
   de persconferentie woensdag heeft aan het einde van de voormiddag plaats, en met zekerheid kondigen we nog één extra internationale artiest aan.
   Ik twijfel nog over het al-dan-niet achter de hand houden van een verrassing.
   J

 39. 49 notpfan 22 september 2014 om 8:46 am

  Lady Gaga le 23/09 et Pharel Williams le 24/09 à Sportpaleis Anvers.
  une conférence de presse dans la journée …?

 40. 51 Jeroen 22 september 2014 om 7:39 pm

  Dag Jan,

  krijgen we raadseltjes?

 41. 55 Thierry 22 september 2014 om 8:13 pm

  Anders moet je het al met ons delen en zullen wij je tips geven of het al-dan-niet de moeite is om het achter de hand te houden als verrassing 😛

  Toch altijd beter voor de ticketverkoop dat je het volledige programma kan bekendmaken ? 🙂 Hooverphonic en Cee Lo Green staan er al mooi op.. nóg een goede naam en je hebt ineens een dijk van een affiche !

 42. 58 Laurent 22 september 2014 om 8:55 pm

  Moi,je dis vivement mercredi matin,car je dois avouer,que je suis perdu….

 43. 59 Marc 22 september 2014 om 9:23 pm

  Toch nog een gokje wagen, waarom altijd in het Engels zoeken.
  Gelukkig, heureux, misschien Gérard Lenorman?

 44. 61 JanS 22 september 2014 om 10:00 pm

  Ik durf het bijna niet te hopen en zal wel ook valse hoop zijn
  Maar ik kom uit op Bon Jovi met Happy now

 45. 62 Jorg 22 september 2014 om 10:28 pm

  R.E.M. – Shiny happy people?
  Turtles – Happy together?

 46. 63 gwentje 22 september 2014 om 11:02 pm

  beste notp super dat er endelijk nog eens een grot belgishe groep van bij ons komt hooverphonic is super geweldig deze hits mogen zeker laaten horen met orkerst night before mad about you anger never dies sometimes the world is mine ideal super 30 editie van de proms het word uitkijken en nug nog laaste naam en we zijn were compleet grtjs

 47. 64 Marinus 23 september 2014 om 1:08 am

  Ik moest uiteraard ook direkt aan Pharrell Williams denken en dat hij het toch niet zou zijn. Zo zal het toch ook Stevie Wonder (Happy Birthday) niet zijn?
  Toch maar even in het engels zoeken op happy.

  Geen reprises, dus geen Sting (I’m So Happy, I Can’t Stop Crying) of Macy Gray (Finally Made Me Happy).

  mmmm,
  Ashanti – Happy
  Björk – Violently Happy
  Joe Jackson – Happy Ending
  R.E.M. (Michael Stipe) – Shiny Happy People

  Als ik ‘make us all happy’ google krijg ik: Steve Winwood – Dear Mr Fantasy

  Maar wat er in mijn zoektocht uitspringt als zeer passend is:
  Bobby McFerrin – Don’t Worry, Be Happy

 48. 65 WIM 23 september 2014 om 7:31 pm

  Via “Happy” kom ik bij “Happiness” en dan kan ik twee kanten uit : Sam Sparro (Zet die ploat af ! 😀 ) of Jonathan Jeremiah 😉

 49. 69 WIM 24 september 2014 om 1:01 pm

  Happiness, it is Sam Sparro !! 😀

  Zet die ploat af !

  en Jan houdt zijn verrassing achter de hand…

 50. 70 our trekkings 24 september 2014 om 5:31 pm

  Het is een indrukwekkende affiche geworden! 2 internationale sterren en een absolute topgroep uit België

 51. 71 our trekkings 24 september 2014 om 5:34 pm

  … en natuurlijk de altijd schitterende John Miles

 52. 72 notpfan 26 september 2014 om 9:11 am

  très décu par l’affiche des 30 ans qui mérite mieux que ca.
  Cee Lo Green : 2 tubes
  HooverPhonic : 2 tubes
  Sam Sparro : ????? inconnu
  Jan, il y a peu etre à reconsidérer cette affiche !
  a bientôt

 53. 73 Laurent 26 september 2014 om 8:26 pm

  Jan

  Aurons nous droit à une musique de film?

  Merci de nous délivrer des infos sur les morceaux classiques qui seront au programme.

  Avez vous prévu un ou plusieurs titres rock pour John?

  Une battle est elle prévue?

  Laurent

 54. 74 GWENTJE 26 september 2014 om 9:52 pm

  wow super sam sparro op 30 edetie idd jong en fris notp lijk vorige jaar Amy macdonald zij was ook de jongste of proms zelf bedankt tot op notp me tickets zijn besteld si muzikale grtjs

 55. 75 Thierry 15 oktober 2014 om 8:59 pm

  Jan nu beginnen we ons echt wel verwaarloosd te voelen hoor. Zou leuk zijn nog eens een berichtje te zien met wat updates.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Je leest op deze blog de muzikale ervaringen en verhalen van Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms.

Concertdata 2018

Rotterdam – Nederland

za 17 november | Rotterdam Ahoy
Klik hier om te reserveren

ma 19 november | Rotterdam Ahoy (privé show)
di 20 november | Rotterdam Ahoy (privé show)

Antwerpen – België

vrij 23 november | Sportpaleis
za 24 november | Sportpaleis

Klik hier om te reserveren

Duitsland – Luxemburg

vrij 30 november t.e.m. za 22 december

Klik hier om te reserveren

Blog Stats

 • 406,878 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: